Holvi Catering

Tilaisuus

Holvi Catering toimittaa toiveenne mukaiset pitopalvelu ja muut menukokonaisuudet yrityksenne juhliin tai perhetapahtumiin tai vaikka urheiluseuran saunailtoihin.

Menut
Kysy tarjousta!

YHTEYSTIEDOT

Teatteritalossa,
Savilahdenkatu 11
50100 Mikkeli

Puhelin: 0102080050
Sähköposti: [email protected]

Roope Rask
0102080051

Pia Montonen
0102080052

Background

Catering menut

Olemme suunnitelleet muutamia valmiita kokonaisuuksia, mutta menut ovat muokattavissa juuri teidän tilaisuuteenne sopiviksi.
Ota yhteyttä ja suunnitellaan toivomanne kokonaisuus yhdessä.

Menu Talvi 38€
(min 20 hlö)

Holvin leivät ja vaahdotettua voita
Vihersalaattia, marinoitua fenkolia ja Holvin vinaigrettea
Currypaahdettua kukkakaalia, hummusta ja oliivia
Savulohiskagenia, punasipulia ja rapeaa perunaa
Ilmakuivattua kinkkua, melonia ja manchegojuustoa
***
Glaseerattua possunniskaa, uunibataattia, kesäkurpitsaa ja tummaa pippurikastiketta
***
Suklaakreemiä, marinoituja marjoja ja marenkia
Briejuustoa, päärynäkompottia ja pähkinää +4€

Riedel – lasitasting

Kuinka lasin muoto vaikuttaa viiniin?
Illanviettoon ja ohjelmanumeroksi yrityksille ja kaveriporukoille
Tastingissä maistetaan Pian johdolla neljää viiniä ja tulet huomaamaan kuinka lasi vaikuttaa viinin makuun. Tuo sinä viinit, me tuomme lasit.
Halutessanne voimme yhdistää sopivat ruoat viineihin.

Hinta alk. 21€ – Kysy tarjous

Menujen valinta ja tilaisuuden vahvistaminen vähintään viikkoa ennen tilaisuutta.
Ruokien ja astioiden kuljetukset, astiavuokrat, astiapalautukset sekä mahdollinen tarvittava henkilökunta sovittava erikseen.

Sinun Menu

”Sinun juhlasi, sinun menu”
Keitoista kohokkaisiin ja kaikkea siltä väliltä. Holvin keittiö valmistaa toivomasi kokonaisuuden juuri teidän tilaisuuteenne. Kerro meille toiveesi ja suunnitellaan yhdessä juuri se ”Sinun menu”.

Menu Sesonki 47€
(min 20 hlö)

Alkupalat

Holvin leipää, hummusta, tapenadea ja vaahdotettua voita
Punajuurta, vuohenjuustoa ja rapeaa lehtikaalia
Fenkolimarinoitua siikaa, sahramiaiolia ja punasipulia
Kylmäsavulohi-katkarapuskagenia ja tillikurkkua
Ilmakuivattua kinkkua, melonia ja manchegojuustoa
Saksanhirvenpaistia, pikkelssiä ja piparjuurimajoneesia

Pääruuaksi

Confattua häränrintaa, tryffeli-perunapyrettä,
paahtokasviksia ja tummaa timjamikastiketta

jälkiruuaksi

Maitosuklaamoussea, marjasorbettia, marenkia ja kauraa
Briejuustoa, pähkinää ja tomaattihilloa +4€

Iltapalaa

Kreikkalainen salaatti
Caesarsalaattia, parmesaania ja krutonkeja
Maalaisperunasalaattia, parmankinkkua, marinoitua sipulia ja rucolapestoa
Holvin leivät ja vaahdotettua voita

Valinnan mukaan:
Grillattuja Maalaispuodin makkaroita ja dijonmajoneesia
tai
Hiillostettua kirjolohta, sitruunaa ja remouladea
tai
Yrttimarinoitua kananpojanrintaa ja romescoa

Päivän pieni makea

29€

Kokkikoulu

Miten uppomuna kypsennetään, entä täydellinen risotto. Pihvin kypsentämisen taito hukassa? Illanviettoon tai asiakastilaisuuteen perinteisen illallisen sijaan hieman erilainen ohjelmanumero. Kokkikoulussa valmistetaan Roopen johdolla 3-5 ruokalajin illallinen, jonka pääsette lopuksi nauttimaan.
Kokkikoulu voidaan toteuttaa asiakkaan omissa tiloissa. Tuomme mukanamme tarvittavat raaka-aineet, välineet ja astiat.

Hinta alk. 67€ – Kysy tarjous